Aerobie AeroPress XL
Aerobie AeroPress XL
Nejlevnější nabídky (7)
Popis produktu
Parametry produktu
Parametry produktu
Popis produktu
AeroPress XL – Velký kávovar pro ty, co to myslí s kávou vážně!
S novým AeroPress XL představujeme rozšířenou verzi jednoho z nejvíce ikonických kávovarů na světě. S touto novinkou můžete uvařit přibližně 500 ml lahodné kávy (celková kapacita je až 600 ml). AeroPress je skvělý pomocník pro začátečníky i pokročilé milovníky kávy. Tento výrobek spojuje výhody French Pressu, filtrové metody a tradičního kávovaru, což zajišťuje jednoduchou a rychlou přípravu aromatické kávy.
A navíc, tento geniální přístroj vám otevírá brány k nekonečným chutím kávy díky experimentování s dobou louhování, teplotou vody a jemným nebo hrubým mletím kávových zrn.
S AeroPress XL získáte přibližně 500 ml kávy během několika málo minut, což dostačuje na několik porcí. Navzdory své větší velikosti zůstává AeroPress XL kompaktní, umožňující vám připravit si kávu kdekoliv a kdykoliv. Další výhodou je odolný materiál, ze kterého je přístroj vyroben, což usnadňuje jeho údržbu.
Kromě toho obsahuje AeroPress XL karafu o objemu 600 ml vyrobenou z odolného průhledného Tritanu.
V současné době je AeroPress považován za jednu z nejzajímavějších alternativních metod přípravy kávy. Po celém světě se konají mistrovství v AeroPressu, kde se utkávají ti nejlepší.
Co najdete v balení: AeroPress XL, karafa Tritan, 100 papírových filtrů, míchátko na kávu, odměrka na kávu.
Vyrobeno v USA.
Návod na přípravu kávy v AeroPressu: - Klasický způsob přípravy kávy
Do AeroPressu vložte propláchnutý papírový filtr (do plastového držáku sítka) a zašroubujte.
- Položte AeroPress na šálek nebo nádobu do které budete nápoj připravovat.
- Namelte cca 17 g čerstvě upražené kávy (ideálně z pražírny BotaCoffee). Zvolte jemnější mletí.
- Zalijte kávu v AeroPressu nejlépe filtrovanou vodou o teplotě cca 93°C
- Promíchejte a počkejte 10 sekund.
- Vložte (navlhčený) píst a plynulým tlakem protlačte kávu do šálku (nádoby).
- Obrácený způsob přípravy kávy
Postavíme AeroPress na píst (píst musí být vsunut do těla).
- Přidáme čerstvě namletou kávu (ideálně z pražírny BotaCoffee) v množství cca 17 g. Zvolte hrubé mletí.
- Kávu lehce zalijeme nejlépe filtrovanou vodou o teplotě cca 93°C, promícháme a dolijeme zbytkem vody.
- Necháme kávu extrahovat. Dle hrubosti mletí 30 s. až 2 minuty. Čím hruběji mletá, tím delší čas.
- Zašroubujeme filtr s držákem sítka a rychle otočíme na šálek.
- Plynulým tlakem protlačte kávu do šálku.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Produkt zatím nemá žádné recenze.